Kennismaking met onze school

Vanzelfsprekend wilt u goed voorbereid een keuze maken. Via alle informatie binnen onze website kunt u reeds een eerste indruk krijgen. Daarnaast nodigen wij u van harte uit om onze school te bezoeken. Wij organiseren een presentatie met rondleiding.

Op dit moment is het niet verstandig om een rondleiding met meerdere ouders te plannen. Echter, om een goed beeld van de school te krijgen zijn wij van mening dat sfeer proeven in de school belangrijk is. Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding op school alleen of met maximaal één ander huishouden.

U kunt zich opgeven via ons secretariaat, telefoon 070 320 67 05. Samen plannen we een geschikt moment in.

Met betrekking tot het aanmelden van uw kind wijzen wij u graag op de vernieuwde aanmeldprocedure voor kinderen die na 1 oktober 2015 zijn geboren:
Het aanmelden van uw kind bij een basisschool is veranderd: u kunt uw kind nu vanaf 3 jaar aanmelden en u kunt meerdere scholen kiezen. Dat hebben de schoolbesturen in Den Haag en de gemeente samen afgesproken. De nieuwe regels gelden voor kinderen die geboren zijn op of na 1 oktober 2015 en gaan in vanaf 1 oktober 2018.

Aanmelden vanaf drie jaar
Ouders van kinderen die geboren zijn op of na 1 oktober 2015 melden hun kind aan vanaf het moment dat hun zoon of dochter 3 jaar wordt. Deze verandering vindt plaats op basis van de Wet op het primair onderwijs en op basis van een evaluatie onder ouders en scholen. Voor kinderen geboren vóór 1 oktober 2015 verandert er niets, meer informatie vindt u op www.eenaanmeldleeftijd.nl.
Voor het algemene toelatingsbeleid van Panta Rhei verwijzen wij u naar de website van Panta Rhei of u kunt hier klikken.

We hopen u graag te mogen ontvangen!

Klik hier voor het aanmeldformulier.